att ha gjort första natten i Huset.

Första natten i Huset sov vi som... prinsessor.
Vår nya säng är underbar. Med en elva centimeters mjuk bäddmadrass kommer det bli svårt att vilja lämna sängen. Jag valde att skrota dom gamla täckena också och herregud vilken skillnad. Lite mer tyger och kuddar så blir sovrummet snart komplett.
 
 
Just nu har vi två projekt på gång, dels att packa in allt på sin plats inne i huset och så pillar vi lite med trädgården också, främst där det ska odlas. På bilden får ni en tjuvtitt på odlingsdelen i trädgården. Här kommer vi ha en sittplats i mitten och så pallkragar runt om, och så kommer potatislandet finnas vid sidan av här.
Mannen har fått jobb som kranbilsförare på en anläggningsfirma så han får ta hem lite material och även lastbilen när det passar, det är verkligen tacksamt och smidigt att slippa köra tunga skottkärror i uppförsbacke.
 
Så vi jobbar vidare med trädgården och medan mannen är på jobbet så pysslar jag inne och packar upp alla våra saker som har legat i kartonger under vintern. Vi känner in Huset och framförallt så sover vi som prinsessor.
1
Elin

Det där är ju fusk :D.

Svar: Tycker mer det är väldigt smart och smidigt ;)
Stephanie Orlovsky