att ta en tisdag med extra kärlek.

Tisdag. 
 
Snäppet bättre än måndagen, man är liksom på gång framåt i veckan nu. Första jobbdagen är avklarad för dom flesta och man går in i vardagsrutinen igen och kan snart räkna ner mot helg. För oss med lite udda schema hamnar ju allt upp och ner förstås, idag är en måndag för mej egentligen. Men oavsett vilken veckodag det är så har vi dom dagarna som man vill pyssla lite extra och göra något ovardagligt. Jag bakade en kärleksmumskaka igår som fick ligga till sej i kylskåpet under natten för att bli sådär saftig och krämig och för att slippa behöva säga att "den blir ännu bättre dagen efter".
 
 
 
Så när vi kom hem från jobbet idag, mannen och jag, så tog vi kvällsmat och en bit kärlekskaka och satt länge och pratade om hur dagen varit och planerade sista månaden som återstår här och resan hem och vad som händer sedan. Det är ju en del som ska klaffa med ett stundande kalas hemma och huset som vi ska flytta in i och nya jobb och så. Kalendern börjar gå varm här för att vi ska få en översikt över hur vi ska få till allt.
 
Framförallt huset har varit ett litet orosmoment eftersom vi inte kunde få ett definitivt tillträdesdatum då det var ovisst när dom nuvarande hyresgästerna kunde flytta ut. Men, som det oftast gör, så löste det sej väldigt bra ändå. Så idag tar vi tisdagen med extra kärlek, bara för att livet är så bra.
1
ɑ n n i k ɑ

Mumsigt :D