att ha haft en semesterhelg.

I fredags lämnade vi Glenn att vakta Huset medans vi begav oss mot Tranås för att spendera helgen i sommarstugan. Väderappen visade full sol och 25 grader så vi tänkte att en mini-semester i den lilla gröna stugan vid sjön skulle passa bra. Att komma iväg och verkligen varva ner, speciellt för min skull som inte har någon riktig semester i år.
 
 
Så vi har egentligen spenderat tiden med att äta gott och guppa i båten på sjön och läsa. Bara slappat och släppt alla tusen projekt som ligger i minnet, gömt undan dom för att bara njuta av det enkla.
 
 
 
Och så fick vi finbesök av ett par goda vänner som stannade över en natt och följde med på cruising.
Cruising ja, den höll till på Storgatan i Tranås och var endast för amerikanska bilar. Så vi åkte dit med dodgen och spelade countrymusik så det vibrerade i bilen och vi hängde ut genom rutorna och hälsade på allt folk som stod och tittade på. Nästa gång ska vi gå all in med halmbalar på flaket och cowboyhattar och hela köret. Så kul. Det spårade ju ur lite när mannens bröder dök upp från ingenstans och ville åka med på flaket och det mot kvällens slut även satt fyra främlingar där bak och roade sej. Sådant som händer liksom.
 
Så en helg i sommarstugan alltså. För avkoppling och goda vänner och sjön som vi inte kan få nog av. Och en lite galen kväll i grannstaden. En perfekt semesterhelg med andra ord.