att återupplivas i takt med minusgraderna.

Ja det låter kanske som en konstig kombination, men titta vem som är här!
Och med en ny design dessutom! Visserligen inte helt klar, men det är på gång. Och jag är på gång. Tankarna har snurrat dom senaste dagarna som dom brukade göra innan och jag har så mycket bildmaterial att jag inte riktigt vet vart jag ska börja, men det tar vi lite pö om pö. 
 
 
 
Natten till fredag bestämde naturen sej för att nu är det vinter och bjöd på minusgrader och snö. Bara sådär. Och sedan dess har kylan hållt i sej och kanske att det kommer mer snö inatt. Med detta kom även min egna vändning och jag vaknade upp ur min dvala och kom på allt jag "glömt" göra (läs struntat i) och körde slutspurt i trädgården och möblerade om halva huset. Sådan är jag.
 
 
 
Lika mycket som jag är förtjust i vinterns ankomst så är Glenn inte det. Nu skriker han ofta förtvivlat utanför dörren och burrar ihop sej om man har ytterdörren öppen och allra helst vill han att man tänder i vedspisen så han kan ligga så nära den som möjligt. Nåde den som kastar ut honom, då har man gjort sej en fiende.
 
Annars är allt frid och fröjd i Huset. Vi kurar lite vi också, mannen och jag, och har ett lite lugnare schema nu när dagarna är kortare. Bäst att samla energi och ork inför våren och ett förhoppningsvis omvälvande 2016. Tills dess ses vi här, nu när jag återupplivats!