att ta en paus i växthuset.

Jag har förmånen att i år kunna jobba lite mindre, det beror på flera anledningar men jag är tacksam att vi har möjlighet till det. Mannen har numera fem minuter på cykel till jobbet och kommer hem varje eftermiddag, det är skillnad mot när han körde lastbil femton timmar om dagen. Visst, livet kanske blir lite mer inrutat men för oss är fritiden viktigare än några tusenlappar extra varje månad.
 
 
 
Så idag när jag är hemma och fick en ledig stund och såg att solen värmde på så gjorde jag iordning lite fika och gick ut till växthuset. Det är inte helt färdigt invändigt än så jag visar inga helhetsbilder, däremot invigde jag vår Rörstrand-servis som vi har börjat samla på. En murrigt grön mormorsaktig servis som jag förälskat mej i. Även Göran (kaktusen) fick komma ut i friska luften idag nu när han varit duktig och blommar för tredje gången i år.
 
 
 
Jag har inga problem med att vara själv om dagarna, och oftast dröjer det inte många minuter förren mina rödhåriga vapendragare dyker upp och håller mej sällskap. Åke utförde diverse akrobatik och fångade flugor medan Glenn mest suktar efter en matbit och tar igen sej på stolen. Livet som katt alltså...
 
Nu är det full fart igen, pallkragarna ska få en omgång linolja bland annat. Sedan kanske det blir en till paus i växthuset när mannen kommer hem.
1
Jenny

Skulle du få långtråkigt kan du alltid titta hit på en eftermiddagsfika 😃

Svar: Åh tack snälla! Ni är alltid välkomna hit med :)
Stephanie Orlovsky