att sammanfatta en helg.

Det är redan tisdag. Helgen har gått i ett.
Vi började med storm i fjället. Det var knappt så att vi tog oss upp med skotern, det var som att få en käftsmäll när vi kom över ett krön där vinden sög tag i oss. Som ni kan se så svajar stolen rätt häftigt på bilden. Det var rena bergochdal-banan där ute. Så det var bara att hålla sej inne och hålla hårt i mössan om man stoppade ut näsan utanför dörren.
 
 
På lördagen hade vinden avtagit och alla skidentusiaster var glada över att det var helg och dom kunde spendera den i fjällen. En var till och med så glad att han bjöd på en bulle.
 
 
Igår kom kylan tillbaka. Jag vet inte hur kallt det var under natten, men på morgonen visade termometern -10 grader och min lift var ganska frusen...
 
 
Men med kylan kom också solen. Åh vilken lycka! Det känns som att vi har varit invirade i snö och vind och dimma så länge att det kändes nästintill exotiskt att få känna solstrålar i ansiktet.
 
 
 
Det är inte mycket som slår en soluppgång i fjällen. Att en tidig morgon stå ute och känna hur det sticks lite i näsan av den kyliga luften och se solen färga bergstopparna i magiska färger. Allt är stilla och det enda som hörs är knarrandet av snön under skorna. Det är magiskt vill jag lova.