att avsluta föreställningen.

Efter Prag begav vi oss så söderut mot České Budějovice. Ni känner kanske till namnet? Jodå, härifrån kommer en av alla ölsorter som produceras i Tjeckien. Staden är hur som helst bevarad i typisk stil med färgglada och utsmyckade hus.

 
 
 
 
 
Det här lilla blå-vita huset fastnade jag för, det såg så sött och litet ut. Där hade jag kunnat bo. Ett tag i alla fall.
 
 
Så var det dags för lunch. Jag fick mannen att beställa anka (tack och lov att han inte är en kräsen typ utan vågar testa allt!) och tänkte att han inte blir mätt på 1/4 anka som var luncherbjudande. Utan han slog till på en halv. Och den ser lika brutal ut som mannen kände sej efteråt. 
 
 
Sedan rullade vi bokstavligen mot Jana och Petr, där vi skulle mötas upp med min familj igen och där vi skulle bo under bröllopet. 
 
 
Här går brudens mor ihop med brudgummens far, följda av brudgummen själv och hans mor.
 
 
Och så bruden, och hennes pappa.
 
 
Jani a Petře; moc děkujeme že jste nás pozvali a pohostili při svatbe. Snad brzi přijedete do Švédska, moc jse na vás budeme těsit. Hezkou cestu do Jížní Ameriky!
 
Ja så kan det se ut på tjeckiska.
 
 
 
Jag älskar att jag hittade en fluga som passade min klänning. Jag är ju lite sjuklig med det här att matcha, men så fick vi också många komplimanger. Och brudens far gillade min blomkrans, så mycket att han nästan ville bära den själv.
 
 
Jag har svårt att inse att min bror som är 6 år yngre än mej och 12 år yngre än min syster har växt om oss! Varför är livet så orättvist? Han är både längre och har tjockare hår... Tur att han är stilig.
 
 
Brudparets smeknamn dekorerat på mjuk pepparkaka.
 
Jag inväntar några bilder från fotograferna på bröllopet, min egna kamera åkte inte fram så värst mycket. Det blir ju så när man är upptagen av att umgås och roa sej. Så det kanske kommer en handfull fler, men nu har ni fått vara med på ett hörn precis som jag lovade. 
 
Och med detta kan jag avsluta föreställningen.
1
Susanna Maria J

Haha det var lite av en måltid den där ankan :P och vilken fin brud :)

Svar: Inget man brukar beställa kanske :)Det är något speciellt med brudar, precis som gravida haha. Alltid vackra på något sätt :)
Stephanie Orlovsky