att märka av vintertiden.

Visst märks det att vi har gått över till vintertid?
Helt plötsligt är man, om möjligt, ännu mer segstartad på morgonen när det är lite halvmörkt ute och efter att ha varit igång några timmar och mörkret lagt sej igen vid 3-4 tiden så tror man att det är kväll och undrar vart dagen har tagit vägen egentligen. Konstigt det där att man blir så påverkad av vädret och antalet soltimmar.
 
Imorse hade vi frost, det var 4 minusgrader under natten. I Norge har dom fått sin första snö. Och om några dagar är det november och sedan är det inte långt kvar till nytt år. 2015. Det är alltid lika ofattbart hur året kan gå så fort. 
 
Men än är det inte slut, november står och väntar och kalendern är faktiskt fullbokad med roliga saker. Vad det är får ni se under tiden, men jag kan avslöja att allt inte sker inom Sveriges gränser... 
 
På tal om vintertid förresten, jag är smått lycklig ändå för nu kommer alla mina ljus och ljushållare väl till pass när mörkret tränger sej på utanför. Vem vill inte ha en anledning att elda på ordentligt liksom?
 
 
 
2
Catrine

jo märker tydligt av vintertiden, men tycker det har sin mysfaktor också :)

Svar: absolut! hösten när den är som bäst :)
Stephanie Orlovsky

Anna Silfverstolpe

Håller med dig! Blir alltid seg under vinterhalvåret. Kul att du planerat in roliga saker under årets mörkaste månad! För mig är det tyvärr bara jobb som står på schemat nu när halloween är avklarad!

Svar: Det är iofs bra att jobba på nu så kan man ha ledigt sen i sommar när man väl kan vara ute :)
Stephanie Orlovsky