att ha gjort Jul på Liseberg.

Storstadsmarknad. Det funkar ju det med. 
Vi lyxade till det lite med hotell och ett kompispar och god mat. Sådant som behövs då och då.
 
 
När vi klev in genom ingången till Liseberg var det som att kliva in i en annan värld. Plötsligt befann vi oss i en liten gullig värld med snö och tusentals små lampor och små butiker med godsaker. Och vi gick runt runt och tittade på allt och provade då och då lyckan på chokladhjulen och åt lite här och där. 
 
 
 
 
Vita chokladbollar... Ja ni förstår ju. Sötsakssinnet blev mer än tillfredsställt.
 
 
 
 
Och så hade dom en show på kvällen! Det var sagan Snödrottningen som återberättades så fint av ruskigt duktiga konståkare.
 
 
En attraktion åkte vi faktiskt, det fick bli hjulet med utsikt över hela stan.
 
 
 
 
 
Och där, framför brasan, där avslutade vi vårt besök. Varma och nöjda efter att ha gjort den finaste storstadsmarknaden som finns. Vi hann gå igenom Lappland och Medeltiden på en kväll liksom. Och så hade dom får som man fick klappa. Hujeda mej den glädjen. 
 
Och som om inte det vore nog så intog vi baren på hotellet och såg kändisar och pratade om viktiga och oviktiga saker. Ni vet sådär som man gör med människor som man tycker om. Och efter en riktigt god natts sömn intog vi hotellfrukosten och åt pannkakor (!!) och avslutade med att bada jacuzzi. Inte fy skam det heller.
 
Så hade vi gjort Jul på Liseberg för den här gången. En lite annorlunda marknad med massa ljus och helt andra världar.